تبلیغات
دنیای این روزای من - خشک کردن سبزیجات
شنبه 22 خرداد 1389

خشک کردن سبزیجات

   نوشته شده توسط: مینا    نوع مطلب :نکات ریز خانه داری ،


 سبزیجات:

به جای فریز نمودن سبزیجات آنها را خشك نمایید. سبزیها را به روش صحیح شسته، بگذارید آب آن برود. سپس بر روی پارچهای تمیز پهن نموده و جلوی پنكه قرار دهید. پس از خشك شدن، از ساقه جدا نموده و در كیسهای پارچهای بریزید.‎‎‎


باقلا و نخود فرنگی:

باقلا و نخود فرنگی را از غلاف جدا نموده، باقلا را میتوانید نصف كنید، بدون آنكه آنها را بشویید، بر روی پارچهای پهن و جلوی پنكه قرار دهید. هر دو ساعت یكبار، آنها را زیر و رو كرده تا خشك شوند. در هنگام استفاده، برای آنكه تازگی خود را بدست آورند، آنها را در آب بریزید و بشویید.‎‎


- خشك كردن گوجه فرنگی:

گوجه را از وسط ،دو نیم كرده و كمی نمك روی آن پاشیده و در معرض آفتاب قرار دهید تا خشك شود، سپس در كیسه پارچهای بریزید.