تبلیغات
دنیای این روزای من - خواص شوید
جمعه 1 مرداد 1389

خواص شوید

   نوشته شده توسط: مینا    نوع مطلب :تغذیه سالم ،

«شوید» سال ها است که به عنوان دارو و چاشنی مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه طعم خوبی به غذا می دهد. شوید، بومی آفریقای غربی، جنوب روسیه و مناطق مدیترانه ای است.

در فرهنگ باستانی یونانی ها و رومی ها، شوید به علت خاصیت دارویی ارزش زیادی دارد.

* شوید برای رفع کمردردهایی که به علت انقباض عضلانی روی می دهد موثر است.

* تخم شوید برای برطرف کردن ناراحتی معده، بی خوابی و رفع نفخ معده استفاده می شود.

* شوید منبع غنی کلسیم است. کلسیم برای جلوگیری از کاهش تراکم استخوانی مفید است.

* این گیاه غنی از فیبر و املاحی مانند منیزیم، آهن و منگنز است.

* از شوید برای آرامش اعصاب، کاهش ورم و درد و متوقف کردن سکسکه هم استفاده می شود.

* روغن های فرار شوید دارای تاثیر ضد باکتریایی است.

* مصرف این گیاه از پوکی استخوان جلوگیری می کند.

* شوید برای درمان اسهال، اسهال خونی و ناراحتی قاعدگی موثر است.

* این گیاه با ترشح اسید معده و صفرا به هضم غذا کمک می کند.

* روغن موجود در شوید خاصیت ضدعفونی کننده و آنتی اکسیدان دارد. بنابراین مانع بروز

عفونت های میکروبی و رادیکال های آزاد در دهان، لثه و دندان می شود.

* با افزایش ادرار در دفع سموم بدن کمک می کند.

* این گیاه خاصیت تقویت کننده طبیعی برای بدن دارد.

* فلاووانوید و ویتامین B کمپلکس موجود در آن، ترشح آنزیم ها و هورمون های آرام بخش را تحریک در نتیجه خواب راحتی ایجاد می کند.

برگرفته از  روزنامه خراسان