تبلیغات
دنیای این روزای من - ظروف و لباسها
شنبه 15 خرداد 1389

ظروف و لباسها

   نوشته شده توسط: مینا    نوع مطلب :تغذیه سالم ،

 ظروف غذا:

- بهترین ظروف به ترتیب: گلی لعابی، چینی، بلور، ظروف مسی و روی.

- از ظروف آلومینیومی، تفلون و پلاستیكی استفاده نكنید.

- استفاده از ظروف تفلون مشكلات زیادی را ایجاد میكنند.

- ظروف آلومینیومی باعث كندی ذهن و شعور و اشكال در كلیهها میشوند.‎‎

-استیل ظروف خوبی هستند ولی برنج را میسوزاند و غذا در آنها خوشمزه نمیشوند.‎‎

- سعی كنید در ظرفهای لعابی گلی غذا بخورید.

- دیگ سنگی: از دیگی استفاده كنید كه سنگ آن یكنواخت مشكی باشد و رگههای سفید نداشته باشد. پس از خرید، یك تا یكونیم لیتر آب در آن ریخته، به همراه 250گرم دمبه چرخ كرده ، بگذارد به مدت 5/1 ساعت بجوشد.برای آنكه نشكند زیر آن توری بگذارید. سپس از شعله برداشته بگذارید سرد شودو بعد محتوای آنرا دورریخته وخوب بشویید،دیگ آماده استفاده میباشد.‎‎‎

- آرامپز: یك قابلمهای كه قابل استفاده نیست را بر داشته، در داخل آن آبكشی را وارونه قرار دهید تا سوراخهای آن رو به بالا باشد، دو لیوان آب زیر آبكش ریخته، لبو، سیبزمینی، شلغم و... را روی آن قرار داده، نیم ساعته مواد میپزند.‎‎‎‎


 لباس:

- برای لباس زیر از جنس نخی پنبهای و سفید رنگ استفاده نمایید.

- برای لباسهای رو ، سعی كنید از جنس پلاستیكی نباشند كه ایجاد آلرژی مینمایند.

- پوشیدن لباسهای مشكی باعث ایجاد افسردگی میشود. بهتر است از رنگهای شاد استفاده شود.